Clubkampioenschappen bij Judoclub Kano Houthem

Op zondag 8 april was het zover, de jaarlijkse clubkampioenschappen gingen van start. Er werd gestreden in acht groepen.

Bij de allerkleinste wist Thomas Lemmens al zijn partijen met een ippon te winnen. In groepje twee was het Damin Odekerken die met waza-ari, ippon en op beslissing van de scheidsrechter al zijn partijen wist te winnen. Bij de 9 en 10 jarige was het Floris Aarts die vier keer als winnaar van de mat ging. In de vierde groep was het Stig Schulte die soms maar korte tijd nodig had om op het hoogste podium te komen. Koen Pluijmaekers wist voldoende punten te behalen om kampioen te worden.

Bij de oudere judoka’s wist Mike Ogg met mooi judo zijn tegenstanders te werpen. Ook broer Bryan wist zijn partijen te winnen. Dit jaar was Tim Wezeman wederom onverslaanbaar in de senioren groep.

De stijlprijzen, gekozen door het publiek, gingen dit jaar naar Damin Odekerken en Fedor Spits. Als laatste werd de judoka van het jaar uitgeroepen, deze titel ging dit jaar naar Floris Aarts.

Hieronder de uitslagen van alle deelnemers:
1e Thomas Lemmers, 2e Pim Eijkenboom, 3e Tuus Albert, 4e Steijn Eussen
1e Damin Odekerken, 2e Lennart Spits, 3e Ruben Lebouille, 4e Tycho de Esch
1e Floris Aarts, 2e Vince Blezer, 3e Fedor Spits
1e Stig Schulte, 2e Eelco Moors, 3e Levi Hagelstein, 4e Mathijs Lemmens
1e Koen Pluijmaekers, 2e Jop Hennekens
1e Mike Ogg, 2e Milan Moors, 3e Staff Hupperichs
1e Bryan Ogg, 2e Ruth van Oost-Eijck
1e Tm Wezeman, 2e Max Ghielen

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.