Examens bij Judoclub Kano Houthem

Op maandag 18 en donderdag 21 juni werden weer de halfjaarlijkse clubexamens gehouden bij Judoclub “Kano” Houthem. De judoka’s mochten weer laten zien wat ze geleerd hadden van been-, heup, arm en schouderworpen. Ook kwamen weer de houdgrepen, kantelingen en bevrijdingen aan bod.

De gele band werd behaald door Damin en Mathijs, een oranje band werd uitgereikt aan Eelco en Jop. Ook waren er twee kinderen die de groene band behaalde, dit waren Vince en Floris.

De andere kinderen behaalde deze keer een slip (tussenstap) op hun band. Een gele slip was er voor Pim en Steijn, een oranje slip werd behaald door Lars, Lennart, Sem, en Cas, een groen slip kwam terecht bij Ruben en Miel, dan waren er nog drie judoka’s die de blauwe slip behaalde, namelijk Fedor, Thomas en Levi. De hoogste slip (bruin) die je kunt behalen was er voor Tycho, Tijs, Staff, Milan en Stig.

Gefeliciteerd!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.