Meivakantie en Koningsspelen

In de meivakantie zijn er geen lessen, de lessen starten weer op maandag 9 mei.

Nieuwe leden zijn nog steeds welkom.

Op vrijdag 22 april hebben Jo en Wim (de trainers van de judoclub) nog meegeholpen tijdens de Koningsspelen van de basisschool van Broekhem. Er werden door de kinderen van groep 3 t/m 7 allerlei stoei- en behendigheidsspellen gedaan op het hockeyveld kort bij de school. De kinderen vonden het erg leuk.

Toernooi in Brunssum

Op zondag 10 april deed Jirre voor de eerste keer mee aan een groot toernooi in Brunssum, hij kwam uit in de klasse onder 15 jaar tot 38 kg, hij wist deze keer nog niet te winnen maar is wel een ervaring rijker. Hij ontving een mooie medaille.

Regenboogjudotoernooi in Maastricht

Op zondag 27 maart werd er in Maastricht weer het jaarlijkse “Regenboogjudotoernooi” gehouden door Judokan Maastricht. Van Kano deden 11 judoka’s mee. Henrique wist de tweede prijs te behalen, ook Femke en Jurian mochten op het podium staan met een 3e prijs.

Vriendjes en vriendinnetjes dagen

Met de carnaval hebben we even vakantie maar op 7 en 10 maart mogen alle kinderen weer extra vriendjes of vriendinnetjes meenemen naar de les. Er worden dan weer speciale lessen gegeven. We hopen op veel deelnemers.

Iedereen kan natuurlijk altijd meedoen aan de judolessen en instappen.

geslaagde judo examens

Op donderdag 17 en maandag 21 februari werden de judo examens gehouden. De judoka’s mochten hun kennis en kunde laten zien. Geslaagd voor de gele band zijn Bruce,  Cain en Silke. De oranje band werd behaald door Femke, Tuur en Edgar. Ook waren er 2 judoka’s die de groene band behaalde, namelijk Jirre en Ruben. De andere kinderen behaalde een mooie slip op de band.

 

Judolessen weer van start

Vanaf maandag 17 januari mogen we de trainingen weer hervatten.

We starten voor de jongste kinderen (tot 9 jaar) weer om 18.15 uur in de speelzaal van de OBS Broekhem.

Nieuwe leden zijn van harte welkom.

Geen judolessen i.v.m. de coronamaatregelen

Met ingang van 19 december is het helaas niet toegestaan om judolessen binnen te geven. Dat wil zeggen dat er tot 14 januari geen lessen gegeven kunnen worden. Wij vinden dit zeer vervelend maar moeten ons aan deze regels houden.

Het bestuur en trainer wensen jullie allemaal fijne kerstdagen en een gezond 2022 en hopen iedereen weer na 14 januari (als de regels het toelaten) weer op de mat te zien.

tijdelijke andere lestijden i.v.m. de coronamaatregelen

I.v.m.  de coronamaatregelen zijn er tijdelijk nieuwe lestijden.

De lessen worden nu gegeven op woensdag van 14.30- 15.30 voor de allerjongste,  groep 2 en 3 kunnen van 15.30 – 16.30 uur trainen. We trainen nog steeds in de speelzaal van de OBS Broekhem.

Wij hopen dat de oude lestijden op maandag en donderdagavond weer snel hervat kunnen worden.

geslaagd judtoernooi

Op zondag 7 november hield Judoclub “Kano” Houthem haar 12e Heuvellandjudotoernooi, er deden 6 judoka’s mee. De meeste judoka’s hadden nog nooit een toernooi meegedaan daarom was het extra spannend. Fé Eijkenboom en Take Jansen wisten de bronzen beker te winnen, door goed judo. De andere vier judoka’s, Dawid Molin, Pim Eijkenboom, Cain Pinckers en Damin Odekerken ontvingen een mooie herinneringsmedaille.

 

 

Papa en mama dag op maandag 1 november

Op maandag 1 november zal er weer een papa en mama dag gehouden worden. Het is de bedoeling dat de ouder(s) meedoen in de judoles, ze oefenen met hun eigen kind. Ouders kunnen zich via de app aanmelden voor deze speciale les.

Vanaf 1 november zullen alle lessen maandag en donderdag plaatsvinden in de speelzaal van de OBS in Broekhem, Keelstraat 3 ingang aan de linkerzijkant van het gebouw.