Binnenkort bij JC Kano Houthem

Speciale clubkampioenschappen en uitreiking van de banden en slippen

Op donderdag 10 december werd de slotdag van de speciale clubkampioenschappen gehouden. In de lessen ervoor waren al een aantal partijen gespeeld. Omdat er geen clubkampioenschappen met publiek gespeeld mochten worden heeft de club voor deze vorm gekozen. Iedereen heeft heel goed zijn best gedaan en kreeg een mooie prijs.

Verder werd er ook de Judoka van het Jaar uitgeroepen, deze keer was het 14 jarige Koen Pluijmakers die al jaren trouw lid is en zelden een les overslaat. Koen kan zich goed aanpassen tijdens de judolessen waardoor hij een meerwaarde is voor de club.  Koen kreeg twee bekers, de wisselbeker die al meer dan 35 jaar in de club is en een beker om te houden.

Een aantal leden behaalde deze keer een band, dit waren voor geel: Take Jansen, Fons Eurlings en Femke Alberts. een oranje band was er voor Damin Odekerken en Jirre Broek. Stig Schulte ontving de blauwe band van de trainer. De andere leden ontvingen een slip op de band.

Geef een reactie

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.