Gastenboek

Welkom op het gastenboek van JC Kano Houthem. Mocht u een vraag en/of opmerking, verbeterpunt, hebben, dan vernemen wij dat graag van u.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
15 berichten.
Ludo Schreurs uit Herten schreef op 6 november 2017 om 08:53:
Als organisatie van het Geuldal toernooi wil ik jullie van harte danken voor het mooie en goed georganiseerde toernooi. Beide zonen hebben meegedaan en een leuke en sportieve dag beleefd.
Hanneke Baars uit Valkenburg aan de Geul schreef op 1 mei 2016 om 18:50:
Ik heb samen met mijn man vorige week de valtraining afgesloten. In 10 bijeenkomsten hebben we heel wat geleerd. De eerste bijeenkomst dacht ik : vanuit staande positie vallen "mooi niet" . Maar het is wel gelukt. Veel dank aan Carola voor de manier waarop ze ons begeleid heeft in deze cursus.
Léon Pluijmaekers uit Valkenburg Lb schreef op 15 september 2013 om 19:06:
Dit weekend was het 1e judokamp van Kano en Judokan dat mijn zoon Koen en ik meemaakten. In twee woorden: zeer goed! Bedankt voor dit hele gezellige weekend. De regen was een beetje vervelend maar allerminst spelbreker. Het eten (heel belangrijk) was smakelijk, veelzijdig en voldoende. De spellen waren leuk. Er was voldoende hout voor het kampvuur. Geen gezeur van de camping (volgens mij hebben we ons ook goed gedragen). Schone slaapzaal, toiletten, douches en wasbakken. Leuke thema-invulling op zondag. Minpuntjes zijn er altijd maar die vallen in het niet bij het algemene oordeel: vet cool!
Esther Viervant Tukker schreef op 19 december 2011 om 13:39:
Wil je op de hoogte blijven van Kano nieuws en onderling (leden/ouders) communiceren of zelf iets kwijt over judowedstrijden etc. of foto's erop zetten etc., meld je dan aan het 'dorpsplein' dat je kunt vinden op de Houthem Actief site, waar wij samen met andere Houthemse verenigingen op staan in het kader van samenwerkingsverband. Meer info bij mij, Esther, op de judo.
Esther Viervant Tukker schreef op 30 november 2011 om 10:13:
Beste leden en ouders ! Wil je onderling communiceren met de Kano leden ? Wil je op de hoogte blijven van nieuws in Houthem en activiteiten ? etc. etc. Dan meld je aan op de site van www.houthem.actief en wel via het digitale " Dorpsplein" dat je vindt op die pagina. Op de site klik op je op Registreren knop. En dan kun je erna jezelf aanmelden op de Groep van onze leden te weten Leden Judoclub Kano Houthem. Vrienden van jou etc. die kunnen zich ook registreren op die site. Wij hebben ook op www.houthem.actief.nl een site aangezien wij in het samenwerkingsverband zitten met 5 andere Houthemse sportverenigingen. Heb je vragen ? Bel of mail Esther of Tim, esther.viervant@gmail.com, 0654670683, of t.wezeman@gmail.com.
Esther Viervant Tukker schreef op 8 november 2011 om 08:02:
Beste leden en ouders, Adelante heeft ons doorgegeven dat er te hard gereden wordt met de auto's als men komt of gaat. Op het terrein mag maar 15 km p/uur gereden worden. Graag de snelheid dus aanpassen. Bij voorbaat dank, mede namens de Adelante bewoners ! groet Esther Viervant Tukker Bestuur JC Kano Houthem
Esther Viervant Tukker schreef op 8 november 2011 om 08:00:
Beste leden en ouders, Sint komt donderdag 1 december naar de judo ! Tijdstip zal niet 18.30 u zijn zoals aan sommigen doorgegeven, maar de Sint zal ca 19.00 u arriveren. Middels het uitgedeelde formulier kunnen de ouders hun kind (t/m 11 jr) opgeven dat men komt. Indien men nog geen formulier heeft ontvangen, vraag dan 1 exemplaar aan Tiny Dolmans op de judo of geef je direct op bij haar. groet Esther Viervant Tukker Bestuur JC Kano Houthem
Esther Viervant Tukker schreef op 2 november 2011 om 10:37:
Beste leden en ouders, Jullie krijgen binnenkort een mail het verzoek je aan te melden / profiel aan te maken op de Vereniging van de Toekomst site waar Kano deel van uitmaakt. De site is gisteren gelanceerd. Maak je profiel aan zodat je daar ook onze e.a. berichten/nieuwtjes kunt lezen en met elkaar kunt communiceren op dit platform ! groet Esther Viervant Tukker namens het Bestuur JC Kano Houthem
Esther Viervant Tukker uit Ulestraten schreef op 13 oktober 2011 om 06:25:
Zoals vermeldt in de rubriek Het Laatste Nieuws, komt onze judoclub ook op de website van de Houthsemse "Vereniging van de Toekomst", waar wij deel van uitmaken samen met 5 andere Houthemse verenigingen. Presentatie 1 november a.s. zie het bericht in Het Laatste Nieuws.
carola schreef op 6 september 2011 om 17:33:
Geweldige foto's,geweldig kamp
Carola schreef op 24 mei 2011 om 18:19:
Het ziet er netjes uit leuk allemaal die foto's en verjaardagen
Mr. Pleasure schreef op 18 mei 2011 om 16:43:
Profi. Hard. Lekker
Maggie schreef op 18 mei 2011 om 15:50:
Mooi gedaan Tim 🙂
Nieko schreef op 11 mei 2011 om 22:20:
Ziet er mooi uit Tim.
Tim schreef op 11 mei 2011 om 21:30:
Gefeliciteerd met de nieuwe site JC Kano